Enerjisa Üretim, Rüzgar Günü Zirvesi ile yenilenebilir enerjinin geleceğimizdeki önemine dikkat çekiyor

Enerjisa Üretim, enerji sektörünün sürdürülebilir geleceği hakkında gençler arasında farkındalık yaratmak, sektörün iklim kriziyle mücadelesindeki önemli rolüne dikkat çekmek ve istihdam fırsatlarını konuşmak amacıyla 7 Mayıs’ta Rüzgar Günü Zirvesi’ni düzenliyor. Zirve "Enerjimiz Rüzgarla, Geleceğimiz Seninle" temasıyla ve Harvard Business Review Türkiye’nin stratejik ortaklığıyla online ve ilgili tüm herkese açık olarak gerçekleştirilecek. 

 

Türkiye’nin lider özel sektör enerji üretim şirketi Enerjisa Üretim, 2022 yılından bu yana her yıl Dünya Rüzgar Günü nedeniyle hayata geçirdiği Rüzgar Günü Zirvesi’ni bu yıl ikinci kez Harvard Business Review Türkiye stratejik ortaklığı ile düzenliyor. Rüzgar enerjisinin sürdürülebilirlik açısından taşıdığı önemi vurgulamayı hedefleyen Rüzgar Günü Zirvesi, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Zirveye, doğa sevgisini satırlarına taşıyan yazar Sunay Akın da katılacak.

Gençlere ve öğrencilere odaklanan zirvede rüzgar enerjisinin geleceğimizdeki rolü çeşitli bakış açılarıyla ele alınacak, ayrıca, enerji teknolojilerindeki son gelişmeler masaya yatırılacak. Etkinlik boyunca, rüzgar enerjisinin kullanımındaki zorluklar ve sağladığı fırsatlar detaylı bir şekilde tartışılacak. Bu süreçte, gençlerin bu alandaki potansiyellerine dikkat çekilecek ve sektörün önde gelen isimleri, gençlerin sorularını cevaplayarak onlara ilham verecek.

"Enerjimiz Rüzgarla, Geleceğimiz Seninle" temasıyla yapılacak etkinlik rüzgar enerjisinin gücünü ve gelecekteki potansiyelini keşfetmek isteyen herkes için 7 Mayıs Salı günü 10.00’da online ve ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca etkinlik boyunca surpriz hediyeler de armağan edilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı