Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!
  • Bahce Haber
  • Magazin
  • Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!
108 okunma

Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!

ABONE OL
23/11/2023 17:21
Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya platformlarının sevilen fenomeni Cin Metin, müzik dünyasına büyük bir sürprizle adım attı. “Beni Kaybettin” adını taşıyan ilk single çalışması, müzikseverlerle buluştu. 

Aydın Söke’de yer alan ve halk arasında “Cinli Köy” olarak bilinen Kızılkarlar’da gerçekleştirilen video klip çekimi, eğlenceli ve göz alıcı sahnelerle dolu. Cin Metin‘in enerjik performansı, kendine özgü tarzı ve şarkının sıcak melodileri, bu klip ile bir araya gelerek unutulmaz bir görsel deneyim sunuyor.

Beni Kaybettin” şarkısının sözleri ve müziği Cin Metin’e ait. Aranjesi ise Mahmut Görgen tarafından yapıldı. Projenin yapımını Medya Martı‘nın üstlendiği şarkı Medya Martı etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu. Bu özel çalışmanın video klibi, WM Music YouTube kanalında izlenebilir.

Cin Metin, sosyal medya üzerindeki başarısını profesyonelliğe taşıyarak hayranlarını etkilemeyi hedefliyor. Kendine has tarzı ve eğlenceli performansıyla dikkat çeken Cin Metin, “Beni Kaybettin” ile müzik dünyasında adından söz ettirecek gibi görünüyor. “Beni Kaybettin” tüm dijital platformlardan da dinlenebilir bir durumda.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.